Dopis z října 2012

15.10.2012 08:46

 

9.10.2012
 
Jestli nemáte sklony k nekalým úmyslům nenechte se zmást a zavést tam nikdy nikdo, nemáte zapotřebí krást okrádat lhát,podvádět. Není tak nutné, umíte jinými prostředky dostat obživu než svým tělem a svými zlými myšlenkami. Vy se musíte usadit posadit a přemýšlet a pak konat hned jak vymyslíte ne za dlouho jinak z vás vyprchává energie do všeho bytí. Potřebujete souznít z přírodou přestat jí i sobě ubližovat . Nechcete mnoho jen lehce kupředu pomalu stoupat nebo strmý by byl váš pád. 
Kolik z vás učinilo jak řekl jsem dříve, kolik z vás se začalo řídit mými pokyny. Stále se blížíte k době nemoci a hladu ale je to vaše chyba napravte nedovolte nikdo již nikomu dělat chyby s čímkoliv na planetě jinak zle se vám povede. Stěžujete si na vše nebo jste sobečtí. Ty z vás kdo spokojeni většinou na úkor jiných tak jsou to nesmíte. Probuďte už svoji mysl a hned začněte k lepšímu směřovati.
Jistě se nemůžete ptát na pozítří když dnešek přeskočíte. Rozumné vaše počínání když návratem k sobě sama, k přírodě, zvířatům a jinému začnete. Tak jest.