Dopis sedmý z 27.7.2010

28.07.2010 21:40

 Úterý 27.7.2010

 

Musíte se řídit svým srdcem, pak pochopíte mnohé. Jestliže vás přepadne strach a zloba nebudete moci vyřešit nic rozumně. Nejsem spokojen s vývojem, tak se stane – je potřeba vás posunout správným směrem. Jdete z části jinou cestou než určeno vám. Staré nahradíte novým – mluvím o věcech denního života ne o starých lidech, ti potřební - musíte je poznat a pochopit. Všichni ne, ale mnoho z vás zestárne také.

 

Ptáš se proč zásoby na přežití?

Je celková změna i v myšlení lidstva, ale i jednotlivce – to se liší. Potřebujete sjednotit – celek. Katastrofy, jak říkáte to ne tak zcela. Jen počasí, klima změní se, úroda ne, vymizí vám jídlo, jistoty, zmizí celé rody a nepřežijí u některých pobřeží i skal a na ostrovech. Nedostatek z vás udělá hyeny, někteří již jsou nyní. Pro toto nutné scelit, pospolu a společenství, chápat se, pomáhat – jinak víc jde z planety.

Listí stromů, vody moří, některé řeky, vyhynutí druhu – hmyz, zvěř, ptáci – pak bude chybět nesmíte na ně zapomenout i jim pomoci třeba. Jinak přemnoží se něco co nechcete a to nedobré. Nemoci by přibylo, lék nenašli byste.

Čekejte, ale všímejte si všeho a nestrkejte nos do úkrytu, ještě není třeba o tom hovořit, ale brzy. Zatím v klidu být a pozvolna pomáhat, celek jednotit – více poznání vám dá.

Nemůžete chtít vše zničené vyspravit hned, ale i v době čekání můžete pracovat. I když řeknete, že práce není, Já nemyslím zaměstnání, ale pracovat na sobě samých, bytí, přírodě, pomáhat aspoň začít to je dar.

 

Lidstvo nedošlo ještě ke svému cíli nemusíte se bát i když dny hrůzy, strachu, tak přes ně přejde vás mnoho v celku mokrou nohou, ale přejde. A neztrácet víru je také potřeba, bez víry se neposunete, bez víry se cítíte nesví, ztraceni! Vzpomenete na tato slova.

Úcta, pochopení, porozumění, klid pro druhého to najdete, pak lépe zvládnete a dokážete.

 

Žij a neboj se svého osudu – je ti dán, ty jen přijímáš. Nechceš války jsi naučen míru? Není vás dostatek. Příroda se bouří. Ještě času dost.

 

Lesy vyhoří a vody zešednou, pak přijde ráno na které nejste připraveni a bude vás dusit svojí tíží, pocítíte až za 7 dní poté následky tohoto dne. Mějte na sobě oděv ne nazí, pak vás ochrání – bavlna ano, šusťákové věci, klouzavé pláště stačí pohodlné, brýle kdo má – může, ty již mnoho nezmění. Jsem s vámi.

Zima ano velká. Vše vás v počasí překvapuje – nemusí, tak je dáno. Vždy vás někdo upozorní na nebezpečí nejste sami.

 

Radostný pohled se vrátí. Bude trvat 2 roky, ale zvládne , kdo chce žít.

Listopad letos, březen 2012 začne uvidíš jen náznaky, vypukne srpen 2012 a doznívání na zimu toho roku a pak čekat na konec r.2014 až se vše zklidní.

Bude vypuštěno do ovzduší. Děti imunní proti tomu lépe překonají pouze z příznaky chřipky aj. jednoduchého onemocnění. Staří a dospělí problémy dýchací, někteří i polept. sliznice, ale ne všude.

Nejhorší je uvěřit v lepší časy v té době nikdo nevěří ničemu, bojí se a hledají lék.

 

Můžete ještě zvrátit tuto dobu při které nemoci a pak hlad. Zima vám také na spokojenosti nepřidá, ale i tak dal jsem vám pud sebezáchovy, který máte využít. Kdo nechce podá se tomu a řekne, že je to osud, že to tak být musí, tomu se nezastavujte a nepomáhej, zbytečné, nepřežije – to by zdrželo vás.

Pomáhat si musíte v celku, kdo stojí o pomoc a věří jí - má šanci a naději. Víra důležitá. Víra v uzdravení bude nutná velmi. Nesnít - konat. Kdo z vás myslí, že bez přičinění může přihlížet zkáze a bolesti, tak se mýlí. Nikomu se tyto dny nevyhnou, ale každý je zvládne jinak.

Nehněvejte tolik od teď, to bere energii, budete jí potřebovat. Málo z vás z počátku postřehne změny a nebude jim chtít uvěřit. Změny nutné, tak dáno jest.

Datumy neříkám rád, ale je to přání, tak jsem nadiktoval. Datumy se přesouvají podle vás lidí co uděláte můžete i zvrátit proces, ale ne zastavit, to by nebylo dobré. Vždy se poučíte a i nyní pro váš další zítřek potřebujete takovýto dnešek.

Rozplyne se několik důležitých – životně důležitých prvků a ty vám budou chybět, člověk se přizpůsobí daným podmínkám.

----------------------------------------

 

Otázka: Na zimu na ten vysoký sníh a na dobu hladu se tě mám Pane zeptat můžeš mi říci více informací?

 

Ta zima již přišla, vy čas cítíte jinak, proto ji nejprve uzříš a hlad je důsledek , ten souvisí i z létem, vše propojené v kruhu, jeden celek víš.

Léto x sucho, horko, úroda pryč z části, v zimě – špatné skladování některých druhů jídla. Lidé ve městech víc jí než potřebují a pak nemoc. Nemají čas starat se o setí a úrodu a další zima a ta už více krutá k lidem.

 

Je hezké pozorovat, takto dění, jak se vše vyvíjí a mění. Se změnou začněte u sebe, jak dříve jsem řekl, pak dobré!!