Dopis čtvrtý z května

21.07.2010 23:20

 

Psáno z 19. na 20.5.2010 v noci

 

Nad Evropou začínají deště sílit přestože říkají, že již nebudou sesuvy půdy a zaplavené domy uvidíš situace se vyhrocuje na různých kontinentech je hodně problémů a nemohou se domluvit, krvavé boje neutichající.

Nepřejícné období snažte se semknout,sjednotit,nehádat.

Ty pozvedni ruce k nebesům, každý z vás a naslouchejte řeči své každý musíte zanechat na zemi do nebe nelze vzít až pomine zlá vůle zase bude se žít lépe.

Víra vám stále pomáhá – nedejte se zlomit. Já s vámi jsem stále, ale vše na vás a vaší vůli jest. Znáte sílu energie využívejte jí ku prospěchu všech a nedejte odradit překážkami.

Léky najdete, ale většina nemocných ze sebe a svých pocitů a života, jak jí a žije co dělá a pije. Je dobré se zlepšit.

Klouzavý pohyb nezabere tolik času na jízdu a přepravu lidí i jednotlivce.

Usínání v klidných domech a přání se vyplní. Nedávejte si příliš mnoho viny, vaší snahou je uchvátit celý život a přežít z nutnosti – radost není – vyprchává. Z láskou jít, konat, žít x ta radost vám dává vždy i v těžkých chvílích každému i celku.

Mravenci nehubit stále si nevšímáte jednoduché v celku společenství je na očích. Hledáte jiné cesty a zdroje? Máte je na očích – vzory, sílu a jednohmotu.

Gramotnost není na závadu, ale ničící stroje ano.

Jestli nepůjdete proti proudu nic nechcete měnit , pak trpíte.

Stíny minulosti jste hnáni tam, kam nechcete a neočekáváte. Ptejte se sami sebe, jak lze změnit genové vlohy a i předsudky vůči sobě samým. Nechvátejte rychleji než stačí vám tělo a nohy vaše. Mysl může létat, ale tělo pomalu v klidu, pohodlně a s láskou a vírou dopředu jít.