Dopis osmý z 28.7.2010

01.08.2010 10:37

 

Středa 28.7.2010

 

Lid svůj mám rád. V souladu žijte a věřte a nebojte, když připraveni – vše půjde  jak má. Jste se mnou spojeni mnoho z vás, ale ne všichni, tak jak s Bohem, tak mezi sebou to spravte.

 

Sníte o krásném životě bez překážek, problémů a nevidíte již krásu kolem sebe. Čím dál víc je zahleděno do sebe ne do svého nitra, ale do svého já - EGO ovládlo vás a jste k sobě špatní. Umíte si vše omluvit i špatné činy jsou pro vás odpustitelné a neberete žádné ohledy. Když šlapete po druhých a ubližujete, jako vám samým by bylo ubližováno. Nemusíte si vytvářet zlé návyky a vyvyšovat se jeden před druhým, tak byste nic nenapravili. Každý z vás a každý den udělá nějaký hloupý čin, kterým zasáhne druhého i jen špatná myšlenka byť jen špatný pohled to vše je nedobré.

 

Od okamžiku naší komunikace nestala se žádná změna spíše naopak. Moře jste zašpinili a to vám nedá dobrého mnoho. Ryby umírají i jiná zvěř i příroda. Vzpamatovat, očistit. Setrvat v dobru ne pomáhat ropným vrtům. Myslíte, že bez ní nemůžete žít, ale lépe bez ropy než s ní. Uvidíte později, pak uvěříte.

 

Je ještě mnoho co napravovat a již nebortit, nevrtat, nesekat – jen co je porušené, nemocné či nestabilní to můžete dát pryč z povrchu zemského.

 

Nejste první, jak myslíte, ale již třetí lidé na planetě zemi a jestli nezměníte pak čtvrtí musí následovat. Nepochopili byste vše proto dosti dnes promlouvání o tomto. Je to vůle, která se děje od věků a neměnná. Ptáte-li se , jak neměnná, když se stalo tolik změn. Vůle daná osudem, že pokud se lidé nechovají, jako celek smaže se to a další čistí, nový celek nastoupí to je neměnné, tak dáno.

 

Krysy přemnožené udělají pohromu na spoustě míst. Dobré kočky chovat a vypouštět.

Příroda v tomto směru chápavá – vše srovná. Ale nepoužívat na ně postřiky a sypání nebylo by účinné, pouze u těch prvních, druhé a další generace krys najdou protilátku. Škodilo by i vám lidem – snědli byste to v potravě.

 

Vrátit k malému. To je velké obchody prodávají vše a přes polovina jídla dodávaná sem je něčím napuštěná. Přidáváte věci do jídla, aby více vydrželo dní a vám to již léta škodí. Musíte co nejvíce odstranit. Neusnadňovat si tímto život. Myslíte, že jste si takto otrávili pouze pár věcí? Ale je to maso, ovoce, mléko, část zeleniny, sladkosti, pití kazíte si tak dokonce i vodu přichycovanou a i šťávy. Také čím se myjete již není přírodní i když jste si to tam napsali. Vše se změnit nedá ihned, ale z části byste mohli na tom pracovat hned, pokud většina z vás odmítne to jíst nebude odbyt pak se změní. Je na vás kdy a jak.

Spousta lidí na planetě zemi žije již dnes z mála a přežívají a ostatní mají přebytek -  srovnejte to.