Dopis jedenáctý z 13.9.2010

14.09.2010 19:49

 

13.9.2010 pondělí

 

Schvalujete násilí a učíte se jeden od druhého neposloucháte musíte žít v souladu už jsem tak řekl. Chcete spoustu materiálních věcí a přitom nevidíte krásy života ani jeden druhého. Smutni jste když vám drahý člověk odejde a vážíte si jej při jeho pobytu na zemi? Musíte začít sami sebe vychovávat v lepším duchu a nedívat se na druhého jako na nepřítele a neškodit jemu i blízkým svým.

Chcete zázraky a co jste pro něj udělali vy každý může.

Máte od přírody dané smysly i intuici a podvědomí to vše váš zachraňuje a vy stále nevěříte sobě jak chcete věřit Bohu , když nevěříte ve svou sílu?

Nakupujete stále i když doba těžká všichni tak říkáte doba těžká a co je pro vás lehkou dobou? Zamyslete se již nad životem. Kratší než musíte jste si jej udělali a teď se divíte, že utíká a plyne podle svých pravidel. Zamotali jste hodně životních svých situací ,ale nikdo není ztracen můžete vše napravovat každý den trošku až uvidíte světlo.

Nechtějte vše hned a ani nechtějte vědět vše jen se řiďte svými smysly a dojdete každý ke správnému cíli. Sjednocování již začalo a tak vstupte všichni bez obav. Hodně strachu cítím ze všech bytostí ne ,ale z většiny vy musíte být silnými jedinci i silným celkem , tak zkuste alespoň vydržet ve víře a naději. Neklesejte není nutné. Z jakékoliv životní situace se poučte a snažte se z ní vzít pro vás to dobré pro jedince i pro celek a to až naučíte pak všichni svorní a schopní čelit tlakům a mrazům i jiným přírodním a nepřírodním životním událostem.

Nepředvídá vás mnoho a proto se nezásobíte nečtete nechcete slyšet a pak dojde k překvapení. Dost zpráv seslal jsem, abyste měli dostatek času se jimi zabývat a řešit situaci. Dělá vás již hodně, ale nestačí to.

K lidstvu se stále přidává bol (žal) strach nejednotnost chudoba rány z nebes i země, které nikdo nechce, ale potřeba k vývoji jsou, tak přijměte je a nemluvte tolik.

Mysl používat hodně se zamýšlet nad každým činem i skutkem jsou vám dávány dary a vy co si přejete to plní se vám jen čas musíte počkat a přát si tak jak chcete ne zlo pro druhého. Každý z vás kdo zamyslí se nad svým životem každý bude říkat spoustu chyb které se mu prý stali, ale to ne tak mělo být a hodně z toho jste si v myslích vašich sami vytvořili, tak nežehrejte na život ani na Boha. Sami si vedete životy své.

Co potřebujete vědět víte a co nemáte vědět tak se nedozvíte. Stejně tápete a hledáte. U sebe máte zakódováno již jsem psal každý jedinec u sebe můžete hledat a nalézat a pak si pomáhat.

Kladné věci vyrábějte rukama více pracovat nutné . Abyste pochopili. Kvůli tomu co příjde musíte zdokonalit svá těla i ruce. Zítřek jak říkáte je nejistý ne není je dán. I války jste začali vy a ne já a nemoci také proč k čemu ptáte se? Pro vaše další vědění a porozumění života pro chyby které znovu více z vás již nechce opakovat.

Vy sami jako jeden člověk si volíte své vedení, vůdce a strany , krále aj. už po tisíciletí stejné a poté když sami zvolíte pak na ně hubujete a žárlíte a najde se ve vás hodně hněvu tak to nečiňte zvolte dobře nenechte se zmást věřte si.

Víra je důležitá již jsem řekl i naděje i malá naděje je vaší nadějí. Mysl zahlcená u spousty lidí nechcete odplout starosti a dělejte si na sebe čas. Ještě jej máte dostatek. I když počasí se točí, jak vám připadá divné, ale neotočilo se vám ještě tak abyste nemohli v sobě zažehnout naději na lepší žití.

Peníze vás ovládají velmi je důležité se vrátit z5 ke kořenům a nebrat cizím jejich co jest. A nepřidávat penězům takovou váhu nezaslouží si jí. Vraždy, války, pohromy kvůli zlatu a penězům byli i jsou a to nedobré.

Znamení jsou všude a pro všechny citlivá mysl i oko uvidí více. Ruce cítí energii dobrou špatnou nemocnou a chlad teplo vlhko i jiné a proto důležité chránit je každý.

Kdo nevidí (nevidomým je) velká výhoda v určitý čas, kdo vidí vnitřním zrakem může pomoci slepým kteří vidí (očima svýma), ale nechtějí vidět.

Nohy vás nesou špatným směrem někteří jdete a šlapete po všem zkuste více nohy pokud máte používat chodit hodně natrénované tělo pomůže druhým co nejdou a nebo nemohou . Pomáhat si vzájemně již dost dnes a na činy své soustřeďte své myšlenky. Vždy jen promyšlené činy potřeba ke zlepšení. Ne však v situaci když utíkáte před čímkoliv tam zapojte jen intuici a jděte rychle.

Hodně zabráno do vlastního já – změnit.