Dopis devátý z 11.8.2010

12.08.2010 19:46

 

11.8.2010 Středa večer

 

Zapomínáte na radost. Směsi, které jste vyrobili vás pohltí pokud nezačnete se svými lidskými stránkami více se projevovati. Snažíte se předehnat čas i vývoj svůj, nikam se nemusíte takto posouvat. Nespokojenost ze strany dětí vidím hluboko několik generací, pak z nich nespokojení dospělí. To si změňte, aby radost životní se vrátila k vám.

 

 Lidé si neříkají tolik co dříve a jsou uzavřenějšími, nemají k sobě snadnou cestu, málo otevřenosti se promítá i do pracovních vztahů. Nechcete spoustu věcí řešit – je lepší jít jak stádo s klapkami na očích to snažší? Ne není jen ještě jste si z toho udělali zvyk a omluvili jste si vaše chování. Jednotlivec může ovlivňovat celek na to zapomínáte – jen to zneužíváte rádi. Pomalu se dostáváte do fáze, kdy už nebudete mít materiální chutě, ale jen někteří. Spousta setrvává v zažitých rituálech a dál škodí, aby měl co nejvíce ze všech, přestože si ten mamon do hrobu nikdo neodnese, ale chová se tak spousta ještě.

 

Kolik počasí se vám má ukazovat , aby jste jej pochopili? Podnebí se mění spolu s vámi. Ať zdá se nepřirozené je to tak správné. Jen některé přírodní druhy tím vymýceny jsou a budou. Lidé mnoho dní ještě hledání čeká až uzříte světlo pak klidnějšími stáváte se. Jestliže se včas nespojíte, již proces sebe destrukce nezvrátíte.

Sytí a ne hladovějícími můžete se státi jen se trošku spolu v celku snažit.

 

Dny mocného bolu a žalu jsou již před vámi a nejsou žádným tajemstvím. Každý si je vysvětluje po svém. Přikládáte význam tomu co kdysi předpovězeno bylo, ale co dnes víte do souladu s tím nedáváte. Nechcete si hlavy zatěžovat a rozum vám říká, že mozek dán kvůli hloubání a přemýšlení. Marně ukazují někteří noví prorokové jak žít má se a co potřeba. Je lepší uvěřit zajetým kolejím a nechtít nic měnit, tak to hodně lidem z vás připadá jednodušší a pohodlnější řešení v životě hledáte. Snažte se trošku více, ať si žití zasloužíte a neplýtvejte s ním. Lidstvo pak nevyhyne.