Nadiktováno začátkem roku 2015

06.07.2015 23:50

Psáno z 13. na 14. 1. 2015

 

Do 3.3. jsou to podle lidí ďábelská čísla a mohou si negativní články z lidstva oblíbit toto datum k páchání dalšího zla. Příroda se bouří, brání a ukazuje svoji moc, počasí střídá mnohem intenzivněji než dříve. Nechápete ? Žít jinak v souladu se Zemí. Zrychlení nastalo, doba posunuta, vy čas jste urychlili i s vývojem. Vše předpovězeno, nesmíte podlehnout, identitu si sami v sobě zachovávejte, víru, lásku, starostlivost i mnoho z vás již dnes umí zklidnit svým počínáním plusovým. Můžete hodně změnit sami na sobě i na druhých jako celku. Budete se mít dobře, když využijete svých vrozených darů. Máte předpoklady k tomu, abyste uspěli a navrátili se alespoň z části k přírodě. Neničte si vše co vám tento objekt Planeta nabídla – dala , potřebujete jí k přežití druhu. Nevymýšlejte náhradní řešení a zdroje jiné. Nesmysl nemá to být.

 

Líné těla x líné duše jsou. Pilně starat, pečovat o sebe i druhé stále v celku. Víc davu , víc pomáhá. Můžete spojit síly a pracovat. Nenechte se odradit nezdary, znovu a lépe.

Nepotřebujete jíst, abyste se nasyceni cítili, ale spánek dopřejte si. Však neodpočívejte příliš.

Těla zlenivěla. Otupování smyslů výtvory z fantazií. Jednoduché stroje, láska, umírněnost, pochopení, dlaně uchopí a energii i přenesou do všeho, síla veliká. Nemoci zastaví, kdo vrátí se k jednoduchosti. Ve víře a naději hledej odpuštění, neboj se x vykroč.

 

Sněžit bude a mrznout. Neboj bude to čtivé. ( toto je asi osobní zpráva píšu knihu)

Zásoby teď v lednu nemnoho mouka, cukr, olej, sýr tvrdý, lipový čaj, kakao, skořice, chléb, plátky, rýže, těstoviny, rajský, zápalky, voda, rybičky, (konzervy?), sušené ovoce i zelenina, ořechy, rozinky, banán(sušený), brusinky, křížaly,slunečnice, med, (perníčky) melta (sušené mléko?) koření, sůl, fazole, čočka, hrách, cibule, česnek, wc papíry a vložky. Vitamíny – hořčík, vit. B, vápník, vit. C. ( Nevím proč tam není zelí tj. osobní poznámka)

 

Možností mnoho, nenaléhat, nespěchat , jen v klidu z rozmyslem, ale dlouho neváhat, činit, konat, každý po svém a zároveň pospolu.

 

Neskončí lidská hloupost, musí i ta být na světě pro vyváženost bytí + a – ( plus a mínus).

Stvořeni jste k přemýšlení z emocemi, k práci na sobě sama, každý zodpovědný a k laskavosti a ne přetvářce k čisté mysli, neopotřebovává se tak rychle tělo. Vše v myšlenkách, část daná říkáte osud, karma jen pro zkoušku z dalšího bytí v jednotě.

 

Ty musíš nabrat nové lekce, nové zkušenosti pro poučení. Jiní musí vidět příklad, potřebují. Zahojíš se. Lidská DNA přemění. V mysli léčících zavládne chaos. Umírněně postupovat vpřed. Vše se dá léčit, když neubližujete sami sobě navzájem + vodou, vzduchem, zemí, ohněm, hněvem, zbraněmi, slovy a údy svými. Násilí zrušit, zastavit, nezasívat nikdy nikdo, nefandit,morálka usadit. Vznik nových míst krásy a hojnosti, energie lásky ne smilstva, čisté lásky - dávání a přijímání, jako matka dítěti.

 

Nejednejte se sebou jako z malomocnými. Nechte proudit energii, dýchejte, pijte, radujte se od maličkých se učte ti to umí vše vy brzdíte v rozvoji sebe navzájem, nepochopení. Stěžujete si, nepřejícní k druhým, vysmíváte, ubližujete , začněte znovu a jinak. Vše co vám je dáno v těle je dar a proto používejte k tomu k čemu určeno. Starejte se o svá těla i o svou duši.Hudba povznáší ne řev.Krása v bytí , nemít pochyby, nemrhat, nemarnit životy, žít a těšit se. Rozum zapojit, myšlenky utřídit, očima dívat, ušima slyšet, srdcem vnímat, rukou hladit , tělem cítit a prožívat energii přijímat a vnímat v nás i všude kolem.