Dopis šestnáctý z 26. - 27.12.2010

02.02.2011 00:30

 

      Sedm dní a nocí bude bouře a po ní se musíte vyrovnat se ztrátou a nebude se Vám to líbit, ale příroda si žádá své.

Nenastane ještě konec všeho, jak myslíte. Sedíte semknuti a Vaše životy se semknou k sobě navzájem.

Času si dopřáváte jinak než Vám bylo řečeno. Jsem stále tu s Vámi a nesníte o věcech důležitých, ale chcete samé hlouposti.

Otevřete svojí mysl a nedělejte si starosti tam, kde nejsou. Po všechny dny se rozhodujte dle svědomí vašeho a nenechte se svést z cesty své.

Nedopusťte příkoří a odpouštějte i když těžké se Vám zdá. Jste s vícero věcmi nespokojeni, jste nenaplněni, hazardujete příliš.

Usměrněte svoje životy ke klidu a míru. Máte nedostatky a můžete s nimi bojovat.

     Den, který příjde se může stát rozuzlením všech nesmyslných činů a přehnaně zdymenzované doby, která nastala již.

Jste zodpovědni za své životy a přesto se tak nechováte - většina z Vás. Je to snadné jen se s nadějí uchopit svých dní.

     Kdysi se myslelo, že nejde to či ono, dnes to vidíte jinak, tak proč do svých zítřků pouštíte se z beznadějí a nevidíte to co je pro Vás podstatné a důležité? Chcete mnoho a pak trpíte. Je jedno jak, ale musíte se začít znovu vyvíjet. Nasaďte všechen UM a zkuste vše znovu. Více není nutné.

     Proč o počasí na počátku píši, protože tato informace je jednou z mnohých odpovědí na Vaše otázky. Další je vody a ostatní (zvěř,jídlo zásoby aj.).

Chcete žít v poklidu, tak nemarněte co nevíte (nebo/ nemáte/pozn. toto slovo po sobě nemohu přečíst) a jděte tam, kam musíte. Činy mluví za každého i za celek a je to poměrně nehezké. Již lžím věřit chcete a přikrášlíte co netřeba. Jak se vyvíjíte a vedete? Neměli byste se rozumem začít řídit? Co Vás polapilo? Technika - lži a ostatní nehezké co jste vymysleli?

Tak běh času urychlen bude. Je na Vás , jak rychle vše plyne. Sami určíte cestu a změny ve všem. Lstivé a nenávistné nemůže vyhrát a přežít.

Jen silní a vyrovnaní a vytrvalí se mohou utkati v tomto boji rozumu a citu. Není nutné to co myslíte. Již proces započal.

     Svým způsobem se ztrácíte i před sebou samými a omlouváte si co nemáte omlouvati, tak jste samotni v jiném kruhu, než máte být.

     Čas?