Dopis patnáctý z 30.11.2010

01.12.2010 13:35

 

Líbí se vám žít takto? Nesmíte se bát začínat v životě znovu se svými aktivitami s kterými jste se již dříve rozloučili když je to pro vás záchranou. Nedejte se odradit ať je váš posun v před patrný. Ze změnami přichází růst jedince a poté i celku. Když se držíte zajetých kolejí ne vždy je to správné. Posun nutný. Doufáte v lepší, tak nesetrvávejte ve starém. Konejte jen dobro a dobro uvidíte všude kolem. Je jasné, že je to těžké změnit vše k lepšímu, ale nevzdávejte se a uvidíte sami.

 

Z lidského pokolení větší radost cítit může být jen chtít. Války si vymýšlíte a utápíte se v bolu. Půl lidí rozděleno stmelit a přesvědčit odvrácenou tvář těchto jedinců. Dlouhé dny pro silnější a vytrvalejší z vás nastanou. Dlouhý věk je aktuálnějším můžete pak zaštítit slabé. Den i noc jsou pro vás samozřejmostí tak jako dobro a zlo. V souladu nejste ale můžete být.

 

Klouzavé dny se vám nelíbí a přitom se můžete mnohému naučit tak se jich nezříkejte.

Zima je normálním průběhem . Neměli byste zapomínat na zásobování. Kdysi se říkalo, že se nesmí zapomenout sklidit aby bylo co zasít a dnes na to zapomínáte. Hodně úrody mizí i vy jí necháváte hojně ležet ladem je na vás jak změníte se.

 

Klidně se o sebe začněte starat a druzí uvidí vaší změnu a budou chtít také změnu a pokud jim půjdete vstříc ukážete jim cestu i oni změní sebe sama a tak dále až celkem jednotni bude váš rod.

 

Nepřeceňujte své síly aby vám vydržel elán do konce vašich dní. Hezky pomalu na sebe i druhé. Konat dobré věci a nelekat se změn jsou potřeba. Každý se může podělit o své dny s druhým o své obydlí už méně a jídla hojnost zatím je.

 

Moře klidné jen v místech s velkou aktivitou rozlije se. Kameny nemají svojí sílu energie vyprchává protože vy jí to dovolíte. Najděte potřebnou dávku energie příroda potřebuje vaši láskyplnou péči a uzdravení si žádá, i vám se potom uleví. Jste zahloubáni do svých pocitů a myšlenek nebo se necháte ovlivňovat názory druhých jedinců, které nemusí být vždy dobrem pro vás? To si zjistěte. Nahlédněte do svých duší udělejte si sami v sobě pořádek a nechtějte dávat duše druhých do souladu, když zmatek ve svém vlastní Já máte. Pak se opřete o sebe sama jděte. Vykročit může každý z vás jen málokdo však k cíli dojde. Není to jen o energii a čisté duši ale i o poznání a o tom jak se sami se sebou srovnáte. Chcete někdy příliš mnoho. A to že člověk opuštěný a sám je nesmysl nikdo z vás není sám máte sebe sama a svého Boha. Lásku víru kouzlo okolo a spoustu dalších vjemů jen je začněte opět cítit, vidět, slyšet- každý podle své možnosti. I slepý člověk může vidět a neslyšící opět uslyší je jen na vás jak se ke svým tělům a duším postavíte. Kdo nohy nemá může běžet ve snu vizích přáních . Jen neztratit se v životě to podstatné.

 

Ubíjet čas, který by měl pro vás vzácným darem být (protože vy v čase se cítíte omezeni) byste neměl nikdo. Naplňte své dny a pak ucítíte změnu k lepšímu. I ten co nejlépe se cítí nemusí být v duši spokojen na to pamatujte a nezáviďte si mezi sebou. Špatnosti co nejméně konejte nebo se jim vyhněte. Máte na výběr. Jen začněte již se sebou pracovat ať dostane se i na vaše blízké a další jedince.

 

Neradujte se ze zla, ale z práce na sobě a bádejte co zlepšit v žití svém a chtějte prožít to poznané ne nepoznané. To co je na světě hezkého chtějte opět vidět, cítit. Zapomínáte na vše co okolo vás všímáte si co jste vy vybudovali a změnili a co přirozeného a daného na to nemáte čas? Zamyslete se všichni.

Jsem tu s vámi a vy stále nevěříte, že sami nejste.